Secret Hotel Breda Centrum

vanaf € 110,80 per kamer per nacht
Ga naar de website

Breda staat bekend om de vele mogelijkheden. Het is een echte studentenstad, waardoor er veel uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Café De Beyerd werd in 2009 uitgeroepen tot beste café van Breda, maar bezoek ook eens de Graanbeurs, de Bommel of Bar Dancing de Suykerkist. Plekken waar je veel gezellige terrasjes, cafés en restaurants kunt vinden, zijn de Havermarkt, de Vismarktstraat en de Grote Markt, met de indrukwekkende Grote Kerk.

Tot slot is de haven een leuke plek om wat te gaan drinken, maar je kunt er ook lekker gaan wandelen en ga daarbij eens langs het Begijnhof. Andere interessante bezienswaardigheden zijn de Sint-Antoniuskathedraal, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Kasteel van Breda, het Turfschip en het Breda’s Museum. Voor een actief dagje is attractiepark de Efteling leuk, waar je binnen een half uur kunt zijn.

Maak jij liever wandel- of fietstochten door de natuur, in plaats van door de stad? Ga dan eens naar Nationaal Park De Biesbosch, de Asterdplas, het Ruitersbos, het Mastbos, Park Valkenberg of het Boeimeer. Allemaal plekken waar je kunt genieten van de prachtige omgeving.

Last but not least: Breda is een erg goede winkelstad. In de binnenstad komen geen auto’s, waardoor je er de hele middag op je gemak kunt rondlopen. Ga eens naar winkelcentrum de Barones of de Ginnekenstraat, hier zul je gegarandeerd de leukste spullen scoren! Breda heeft je een hoop te bieden en met een Secret Hotel is je verblijf ook nog eens verrassend voordelig!

Ga naar de website

Kenmerken

  • Stedelijke omgeving
  • Shoppen
  • Uitgaansactiviteiten
  • Centrum
  • Secret Hotels
  • Stedentrip

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Voor 12.00 uur dien je het hotel weer te verlaten.