Secret Hotel Breda

vanaf € 79,00 per kamer per nacht
Ga naar de website

Boek nu je Secret Hotel in Breda voor een paar heerlijke dagen shoppen, stappen en Bourgondisch genieten! Om te beginnen natuurlijk op de Grote Markt met de Grote Kerk en de vele cafés en terrassen; een perfecte plek om je ontdekkingstocht door Breda te starten én te beëindigen. In de autovrije binnenstad is het heerlijk winkelen terwijl je geniet van de historische setting van deze gastvrije en gezellige stad.

Ontdek Bredaas rijke historie rond plaatsen zoals de Grote Markt, het Begijnhof, Onze Lieve Vrouwe Kerk, de Sint-Antoniuskathedraal, de gezellige Haven, het Spanjaardsgat (dat de Spanjaarden lieten vallen in 1590), het Kasteel van Breda, het Turfschip van Breda en de Havermarkt. Geniet van een kopje koffie of heerlijke lunch in een van de vele gezellige cafeetjes die overal tussen en rond deze historische plekken deel uitmaken van het typische Bredase stadskarakter.

Wissel je stadsbezoek af met een heerlijke wandeling in stadsparken zoals Park Valkenberg, Chassé Park, Brabantpark of het grotere Boeimeer, Ruitersbos of Mastbos. Bezoek een expositie of voorstelling in het Chassé Theater, het Breda’s Museum of het Museum of The Image. Ga uitgebreid winkelen in het luxe winkelcentrum De Barones en de Ginnekenstraat; een van de bekendste winkelstraten van Breda. Je ziet: er is van alles te doen in Breda!

Net buiten Breda, vind je Ginneken, lokaal ook wel ’t Ginneke genoemd; nu een wijk ten zuiden van Breda maar vroeger een klein zelfstandig dorpje. Je vindt er oergezellige volkscafeetjes zoals Boerke Verschuuren en café Ome Jan. Pak een biertje en dompel jezelf onder in een en al Brabantse gezelligheid! In de weekenden spelen er vaak lokale bandjes.

Ga naar de website

Kenmerken

  • Stedelijke omgeving
  • Shoppen
  • Goedkoop / Voordelig
  • Uitgaansactiviteiten
  • Secret Hotels

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Voor 12.00 uur dien je het hotel weer te verlaten.