Secret Hotel Emmen

vanaf € 65,00 per kamer per nacht
Ga naar de website

Op zoek naar een stad waar genoeg te doen is, maar waar je ook van de natuur kunt genieten? Secret Hotel Emmen is hier de perfecte plek voor, omdat de omgeving veel te bieden heeft.

Een populaire bezienswaardigheid zijn de hunebedden, wat overblijfselen zijn van een strenge ijstijd. Het ijs smolt en de rotsstenen bleven achter. De hunebedden zijn inmiddels al meer dan 5000 jaar oud en geven je meteen de mogelijkheid om een romantische wandeling door de natuur te maken.

Daarnaast staat de stad ook bekend om Dierenpark Emmen, waar veel waarde gehecht wordt aan bewegingsruimte voor de dieren. Hierdoor krijg je als bezoeker het gevoel alsof je door verschillende delen van de wereld wandelt. Er is ontzettend veel te zien en het is daarom een leuk uitstapje voor jong en oud.

Ook de dynamische winkelstraten ontbreken natuurlijk niet in Emmen. Je kunt de leukste spullen kopen in onder andere de Hoofdstraat en de Noorderstraat, waar allerlei soorten winkels te vinden zijn.

Liever alles in één? Bij Recreatiegebied Grote Rietplas en Parc Sandur valt van alles te beleven. Je kunt er wandelen, fietsen en met goed weer zelfs genieten op het strand, kanoën of zwemmen in het meer. Ook is er een overdekt parkcentrum, waar onder andere restaurants, een binnenzwembad en golfbaan te vinden zijn.

Emmen is al met al een uitstekende keus om je weekendje weg door te brengen en met Secret Hotel Emmen is dit ook nog eens verrassend voordelig!

Ga naar de website

Kenmerken

  • Secret Hotels

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Voor 11.00 uur dien je het hotel weer te verlaten.