Secret Hotel Omgeving Movie Park

vanaf € 99,00 per kamer per nacht
Ga naar de website

Het leuke stadje Bottrop ligt vlakbij de grotere steden Essen en Oberhausen. Movie Park Germany is een bekend attractiepark, waar je binnen een half uurtje kunt zijn. Het park heeft meer dan 40 attracties en alles draait er om de filmwereld. Bekende bezienswaardigheden in Bottrop zijn de langste skihal ter wereld, het Alpine Center, en de Tetraeder, de toren op een voormalige steenberg, die je een adembenemend uitzicht geeft over het Ruhrgebied.

Je kunt daarnaast ook lekker gaan genieten van de prachtige landschappen van het gebied. De omgeving is elke keer weer anders en tijdens een fiets- of wandeltocht kom je helemaal tot rust. Ook zul je diverse rivieren tegenkomen. Buiten Bottrop heb je het Landschaftspark Duisburg, waar in het midden een ruïne van een hoogovencomplex te vinden is.

Wil je een cultureel uitstapje maken naar een andere stad? Bezoek dan het Ruhr Museum, Villa Hügel of kolenmijn/industriecomplex Zeche Zollverein in Essen. In december is de bekende Kerstmarkt in Duisburg een aanrader. Om te winkelen moet je naar Oberhausen, waar zich het grote winkelcentrum CentrO bevindt.

Kom nu genieten van kunst, cultuur en natuur in Bottrop en omgeving. Met een Secret Hotel is je verblijf ook nog eens verrassend voordelig!

Ga naar de website

Kenmerken

  • Attractieparkbezoek
  • Goedkoop / Voordelig
  • Secret Hotels
  • Kerstmarkt

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Voor 11.00 uur dien je het hotel weer te verlaten.