Secret Hotel Omgeving Rotterdam

vanaf € 87,00 per kamer per nacht
Ga naar de website

Dit 4-sterren Secret Hotel Rotterdam ligt in de omgeving van Rotterdam. Het moderne hotel is luxe ingericht en biedt alles wat je nodig hebt voor een lekker weekend weg. Via openbaar vervoer ben je binnen het halve uur in het centrum van Rotterdam. Hier is genoeg te beleven, zo kun je shoppen in Koopgoot, de Erasmusbrug bewonderen of lekker op een terrasje zitten en langsvarende boten bekijken in de Koninginnehaven.

Over het algemeen is bekend dat Rotterdam een moderne stad is. Wat veel mensen echter niet weten is dat je in de Oude Haven nog een stukje authentiek Rotterdam kunt proeven. Bovendien vind je daar terrasjes in overvloed. Voor de waaghalzen onder ons: naast eten in de Euromast, kun je er ook van abseilen vanaf zo’n 100 meter hoogte.

Als je nog energie over hebt kun je stappen bij bijvoorbeeld de Vip Room of Club Vie. Rotterdam heeft ook een leuke pagina voor mensen die de stad willen bezoeken, bekijk deze hier. Wat je ook gaat doen in Rotterdam, je kunt in ieder geval voordelig en verrassend overnachten in het Secret Hotel Rotterdam.

Ga naar de website

Kenmerken

  • Stedelijke omgeving
  • Secret Hotels
  • Stedentrip

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Voor 11.00 uur dien je het hotel weer te verlaten.