Secret Hotel Omgeving Winterberg

vanaf € 65,00 per kamer per nacht
Ga naar de website

Ben jij een echte natuurliefhebber? Dan is Secret Hotel omgeving Wintersberg perfect voor jou! Het hotel bevindt zich midden in de bergen van het gebied het Sauerland. De ligging geeft je de mogelijkheid om uitgebreide wandelingen of fietstochten te maken door de vele bossen. De stad Wintersberg ligt een aantal kilometer verderop. Bezoek daar bijvoorbeeld eens de zoutgrotten, de Astentoren, het Wintersportmuseum en de zomerrodelbaan. Vanuit de Panoramabrug heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Daarnaast zijn er in het centrum van Winterberg erg leuke winkels, terrasjes en restaurants te vinden.

Sauerland is de uitstekende plek om ’s winters te skiën, maar ’s zomers is er ook genoeg te doen. De Rothaarsteig is het bekendste wandelgebied, van wel 154 km lang. Je kunt er volledig tot rust komen op één van de rustplaatsen en er is zelfs een 40 km lange hangbrug. De Biggesee is een groot meer, waar ook allerlei watersportactiviteiten plaatsvinden, zoals surfen en duiken. Aan het andere stuwmeer, de Edersee, bevindt zich een mooi park, wat weer grenst aan een park waar dieren vrij rondlopen. Het is tevens mogelijk om een rondvaart te maken op de Edersee.

Kom vol op genieten van de Duitse natuur in Winterberg en omgeving! En met een Secret Hotel is dit ook nog eens verrassend voordelig!

Ga naar de website

Kenmerken

  • Secret Hotels
  • Wintersport

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Voor 10.30 uur dien je het hotel weer te verlaten.