Secret Hotel Overijssel

vanaf € 49,00 per kamer per nacht
Ga naar de website

Ben jij een echte natuurliefhebber? Dan is Overijssel echt wat voor jou. De provincie staat bekend om de vele meren, rivieren en polders. Een bekende rivier is de IJssel, die dwars door de Nederlandse landschappen gaat.

Overijssel is een uitstekende plek om stukken te fietsen of te wandelen. De streek Salland wordt nog niet heel druk bezocht door toeristen, dus je kunt hier volledig tot rust komen. Het bestaat uit 400 km aan fietspaden, die je langs allerlei kastelen, molens en boerderijen leiden.

De grootste steden van Overijssel mogen echter niet vergeten worden: Zwolle, Deventer, Enschede, Hengelo en Almelo. Winkelen kun je goed doen in Enschede in het Van Loenshof en de Haverstraatpassage. Bezoek daarnaast eens het Natuurhistorisch Museum, het Rijksmuseam Twente, waar zowel oude als nieuwe kunstwerken te bezichtigen zijn, en museum de TwentseWelle, waar je alles leert over de Twentse historie.

Ook worden er veel festivals en feesten georganiseerd in Overijssel. Een paar bekende zijn het Midzomerfestival in Holten, het International Jazz Festival in Enschede, de feestweek van Bergentheim en de Nacht van Hengelo.

Al met al heeft de provincie ontzettend veel te bieden en met Secret Hotel Overijssel is dit ook nog eens verrassend voordelig!

Ga naar de website

Kenmerken

  • Fietsen en wandelen
  • Secret Hotels
  • Wandelingen
  • Fietstochten

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Voor 11.00 uur dien je het hotel weer te verlaten.