Secret Hotel ‘s-Hertogenbosch

vanaf € 64,00 per kamer per nacht
Ga naar de website

Met dit Secret Hotel zit je op een mooie locatie in ‘s-Hertogenbosch, waar ontzettend veel te doen en te zien is. Er is ook veel natuur in de omgeving te vinden en attractiepark de Efteling ligt nog geen 30 km verderop. Een bekend natuurgebied is de Loonse en Drunense Duinen. Bij Nationaal Park De Biesbosch kun je een boottocht over het water maken en de graslanden Het Bossche Broek, het Zuiderpark en het Heempark zijn uitstekende plekken om een middag te gaan wandelen. Je zult sowieso volledig ontspannen in de prachtige omgeving van Den Bosch.

Een tochtje op de Binnendieze is ook erg leuk, waarbij je door een voormalig riool vaart. De grachten geven je een hele andere kijk op de stad. Ook kun je de 73 meter hoge Sint-Janstoren beklimmen, wat voor een adembenemend uitzicht zorgt. Of geniet eens van de vele horecagelegenheden die de stad te bieden heeft. Aanraders zijn het stadsdeel de Uilenburg en de Korte Putstraat. Winkelen kan het beste in winkelcentrum de Arena, de Hinthamerstraat en de Kolperstraat.

Liever culturele uitjes? Bezoek bijvoorbeeld de Sint-Janskathedraal, het Bisschoppelijk Paleis, de Leuvense Poort of de Mondriaan, het oudste bakstenen huis van Nederland. Interessante musea zijn het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum, die samenkomen in het Museumkwartier, en het Archeologisch en Paleontologisch Museum Hertogsgemaal.

Kom naar Den Bosch om een paar onvergetelijke dagen te beleven en met een Secret Hotel is dit ook nog eens verrassend voordelig!

Ga naar de website

Kenmerken

  • Stedelijke omgeving
  • Culturele bezienswaardigheden (musea en cultureel erfgoed)
  • Shoppen
  • Secret Hotels

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Voor 12.00 uur dien je het hotel weer te verlaten.