Secret Hotel Tilburg

vanaf € 79,00 per kamer per nacht
Ga naar de website

In Tilburg valt van alles te beleven. De stad staat bekend om zijn Brabantse gezelligheid, dus ontdek het zelf tijdens een verblijf in dit Secret Hotel. De bekendste plekken waar veel horecagelegenheden te vinden zijn, zijn de Heuvel, de Korte Heuvel, het Piusplein/de Paleisring, de Stadhuisstraat/Oude Markt en het Pieter Vreedeplein.

Tilburg bevindt zich maar op zo’n 10 km afstand van de Efteling, dus ga hier lekker een dagje naartoe. Op zoek naar nog meer avontuur? Bezoek Safaripark Beekse Bergen en maak een tocht door de wildernis! In de omgeving van Tilburg kom je veel natuur tegen, zoals het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse bossen en vennen, de Oude Warande, het Wandelbos, het Wilhelminapark, Stadspark Oude Dijk en de Muzentuin.

Blijf je liever in het centrum van de stad? Ga dan een dagje shoppen in de Heuvelstraat en het nieuwe Pieter Vreedeplein. Buiten het centrum kun je naar de winkelcentra Heyhoef en De Vallei, de Westermarkt en het Wagnerplein. Er bevinden zich daarnaast diverse theaters in Tilburg. Als je van kunst en cultuur houdt, zijn Museum de Pont en het Textielmuseum aanraders.

Kom genieten van Tilburg en omgeving, wat met een Secret Hotel ook nog eens verrassend voordelig is!

Ga naar de website

Kenmerken

  • Secret Hotels

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 14.00 uur. Voor 12.00 uur dien je het hotel weer te verlaten.