Secret Hotel Twente

vanaf € 49,00 per kamer per nacht
Ga naar de website

Bevind jij je graag midden in de natuur? In Twente kun je hier tijdens een tochtje op de fiets of op de boot volledig van genieten. Ook ontspannend is een wandeling door de bossen. In Enschede heb je landgoed Groot Brunink en in De Lutte heb je Natuurgebied ’t Lutterzand, waar je je dag goed kunt doorbrengen. De landschappen van Twente zijn erg divers, waardoor je elke keer weer kunt genieten van het uitzicht.

Maak je een wandeling, dan kun je onderweg eens stoppen om te genieten van een verkoelend drankje bij een restaurant of bar. Ook is het altijd leuk om één van de plaatselijke markten te bezoeken. In de grotere steden, zoals onder andere Enschede, Hengelo en Almelo, zijn vele restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden.

Vanuit Secret Hotel Twente zit je binnen een half uur in Enschede, waar je gezellig kunt gaan winkelen of breng een bezoekje aan één van de musea, zoals het Rijksmuseum Twenthe, waar kunst vanaf de 18e eeuw is te bezichtigen. Andere aanraders zijn het Bolletje museum in Almelo, het Klompen & Zompenmuseum in Enter, de St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal en Kasteel Warmelo in Diepenheim.

In Twente kun je vol op genieten van de natuur en daarnaast is het ook mogelijk om een uitstapje te maken naar één van de nabij gelegen steden. En met Secret Hotel Twente is dat ook nog eens verrassend voordelig!

Ga naar de website

Kenmerken

  • Bosrijke omgeving
  • Fietsen en wandelen
  • Secret Hotels
  • Wandelingen
  • Fietstochten

In- & Uit-checken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Voor 11.00 uur dien je het hotel weer te verlaten.